Ontdek jouw toekomstige zelf.

Hoe oud word jij? gaat niet alleen over de leeftijd die zult bereiken, het is een platform dat draait om jouw toekomst. De toekomst van jouw werk. Je familie. Je gezondheid. Jouw leven na je pensioen.

Hoe oud word jij? laat je met een financiële bril naar jouw toekomst kijken. Het helpt je om makkelijker keuzes te maken voor een lang en gelukkig leven.

Feit: mensen worden ouder – heel veel ouder. En toch blijven we met ons hoofd vooral in het hier en nu leven. We bereiden is niet voor op die toekomst. Dat klinkt gek, maar dat is het eigenlijk niet.

Studies hebben aangetoond dat we ons simpelweg geen voorstelling van onszelf in de toekomst kunnen maken. Als we over ons zelf in de toekomst voor proberen te stellen, dan zien we eigenlijk een complete vreemdeling.

Hoe oud word jij? helpt mensen om zichzelf in de toekomst te kunnen bekijken.

Woon je over 5 jaar nog steeds in datzelfde huis. Bestaat je baan nog over 10 jaar of moet je een carrièreswitch overwegen. Versla jij de statistieken en word je 100? Wat kost een Heineken biertje in 2037? Hoe groot is de kans dat jij miljonair wordt? Gaan je kinderen naar de universiteit? En in welk jaar stop jij met werken?

Dit zijn maar een paar van de prikkelende vragen waarop Hoe oud word jij? Een antwoord geeft.